About

Mengenai Jobz.my

Jobz.my adalah satu portal yang menyediakan infomasi kerja kosong dan jawatan kosong di Malaysia. Jobs malaysia atau part time jobs boleh dicari disini, termasuklah kerja kerajaan, kerja online mahupun kerja part time. Cari kerja menggunakan Jobz.my dan Like Facebook page kami. Adalah menjadi matlamat kami untuk bantu anda cari kerja menggunakan Jobz.my.

3 Langkah Mudah Cari Kerja Dengan Jobz.my

Dengan adanya Jobz.my, anda akan dapat infomasi terkini mengenai kerja kosong kerajaan dan swasta di Malaysia. Kami mengumpulkan seberapa banyak info pekerjaan sepenuh masa mahupun part time/kontrak dan memberi info terus ke Facebook anda dan juga ke laman web ini.

Berikut adalah langkah mudah untuk anda mencari kerja menggunakan Jobz.my:

1. Like Page Jobz.my di Facebook atau lawati laman web www.jobz.my

Anda hanya perlu Like page Jobz.my di Facebook untuk dapatkan maklumat kerja dan jawatan kosong dengan cepat. Selain itu, anda boleh terus layari www.jobz.my melalui internet browser anda.

2. Cari iklan atau pos jawatan kosong yang diingini.

Anda boleh cari kerja-kerja terkini yang tersenarai. Selain itu, anda boleh cari melalui fungsi search dan boleh juga melihat kerja-kerja kosong melalui negeri.

3. Mohon melalui link yang diberikan.

Baca info yang diberikan dan klik pada butang 'Ke Iklan Jawatan Kosong' untuk redirect ke laman web syarikat/agensi atau portal perkerjaan yang mengiklankan kekosongan. Ikuti langkah yang telah dinyatakan.

Semoga anda berjaya dalam permohonan jawatan dan kerja kosong!